Thuis

Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit High Power LED schijnwerper voor verkoop
Van goede kwaliteit High Power LED schijnwerper voor verkoop
Ik ben zeer tevreden met uw bedrijf in termen van kwaliteit.

—— M. Frank

Hello Ada; Ik wens dit u enoyed uw vakantie hebt. Ja testten wij de steekproeflamp, en wij zijn zeer tevredenstellen met de kwaliteit.

—— Ms.Valentina

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd. Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd. Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd. Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd.
Het team van de verkoop gebouw Receptie Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken : Leyond
Aantal werknemers : 250~300
Jaarlijkse omzet : 15,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

De Verlichtingsco. van Shenzhenleyond, Ltd werd opgericht in 2005 dat de volledige dochteronderneming van LiYang-Beperkt Elektronisch (Hongkong) is. Wij zijn High-tech onderneming die zich concentreren en zich in het ontwikkelen van en het veroorzaken van Milieuvriendelijke hoge machts LEIDENE Verlichting specialiseren.

 

Het Leyondbedrijf wordt gevestigd in Shenzhen, bezit een 6000m2-fabriek met hoog gekwalificeerde duidelijke workshops en 300 werknemers. Samen met eminente optische & technische personnels en kwaliteitsingenieurs; uitgerust met van de de Matrijzen het Plakken & spaander van het vooruitgangsautomatisme materiaal plakkend en vormende machines; perfecte kwaliteit-test en vrijwaringsmaatregelen; elk van dit bevorderen Leyond om de leider in de industrie te zijn.

 

De „innovatie is de basis van ontwikkeling; de gekwalificeerde dienst is de stichting van bestaan“, houdt Leyond omhoog met marketing tendens die op de eisen van klanten wordt gebaseerd, probeert om de beste producten van beste prijs & kwaliteit en de humanistische dienst te voorzien.

 

LEYOND is de Hoogste 3 LEIDENE straatlantaarnexporteur van China, omvatten Onze belangrijke producten Geleide Straatlantaarns, leidden vloedlicht, Stadium&Large-Gebiedsverlichting, leidden Luifellichten, ect, Al ontwerp en het maken door ons. Volgens de eis van klanten kunnen wij het professionele ontwerp van de verlichtingsoplossing niet alleen maar ook in productie leveren. Leyond werkt strikt gebaseerd op ISO-9001:2000, het kwaliteitsbeheersysteem van het kopen aan het ontwerpen aan productie.

 

Onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Afrika en andere Aziatische landen met UL, ROHS, Ce en CITIZENS BAND internationale norm. Ook hebben wij de flexibele en geschikte naverkoopdiensten. Wij bieden hoogte - kwaliteitsproducten en de duurzame dienst aan onze klanten aan, die behulpzame verhouding op lange termijn met hen vestigen.

 

Voelend de charme van licht, de waarde van het licht vinden. Wij voeren ondernemingscultuur van „aan de klantenvraag aangezien uit de gids, de belangrijke technologie houdt, om maximumwaarde voor klanten“ tot stand te brengen, en de geest van „Nederigheids zelf-discipline, volharding, gaan allen uit“ is onze permanente achtervolging. Leyond streeft ernaar om het doel van „te bereiken om de beste LEIDENE verlichtingsleverancier“ te zijn en „Leyond-merk“ bouwen.

Contactgegevens
Shenzhen Leyond Lighting Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ada Zhong

Tel.: +86-13418585307

Fax: 86-0755-29816585

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)